Ons team

Werken met dieren is een passie. Deze passie delen we met elkaar. Allemaal wilden we van jongst af aan voor dieren zorgen en hebben dit op een of andere manier gerealiseerd. De zorg die we geven komt recht uit ons hart. We willen allemaal het beste voor uw huisdier.

We vinden het belangrijk om duidelijk uit te leggen wat er met uw dier aan de hand is en welke wegen bewandeld kunnen worden in de behandeling. U kent uw huisdier, wij hebben de medische kennis en ervaring en samen kunnen we de beste oplossing voor uw huisdier kiezen.

dierenarts-zeewolde-zwolse-die-team-vacature-dieren

De reguliere diergeneeskunde is de basis van waaruit wij werken. Dit sluit aan bij onze opleiding en is de werkwijze waarin wij jarenlange ervaring hebben. Dit sluit niet uit dat wij niet openstaan voor vernieuwing. Een groot deel van de dieren geneest met de traditionele, westerse diergeneeskunde maar sommige dieren hebben baat bij aanvullende zorg. Wij kunnen u daarin adviseren en indien gewenst verwijzen naar derden die gespecialiseerd zijn in de aanvullende behandeling. Om de gezondheid van uw dier te waarborgen zijn dit altijd veterinair onderlegde behandelaars met een opleiding op een specifiek gebied van diergeneeskunde.

Het belangrijkste is dat uw huisdier een gelukkig en gezond leven heeft. Daar zetten wij ons met hart en ziel en vol enthousiasme voor in!

Dierenartspraktijk-Zeewolde-Zwolse-Diep-Team-Mariska-definitief

Dierenarts

Dierenartspraktijk-Zeewolde-Zwolse-Diep-Team-Annelies-definitief

Dierenarts

Dierenartspraktijk-Zeewolde-Diep-Team-Melissa-definitief

Paraveterinair

Dierenartspraktijk-Zeewolde-Zwolse-Diep-Team-Marjet-Definitief

Assistente

Direnartspraktijk-Zeewolde-Zwolse-Diep-Team-Jade-Definitief

Stagiaire

Dierenartspraktijk-Zeewolde-Zwolse-Diep-Team-Kim-definitief

Stagiare

Ons team kan jou goed gebruiken!

Dierenartspraktijk Zeewolde Zwolse Diep groeit. De groei in patiënten mag niet betekenen dat we minder handen hebben om zorg te verlenen. Daarom zijn we soms op zoek naar enthousiaste en kundige collega’s die binnen het team passen.

Daarnaast vinden wij het belangrijk om de kwaliteit van dierzorg van de toekomst te waarborgen. We hebben met regelmaat plaats voor stagiaires die de opleiding tot paraveterinair volgen.

Klik op onderstaande button voor eventuele vacatures of stageplaats.

dierenarts-zeewolde-zwolse-diep-ons-team