Openingstijden

MA en WO: 09:00 - 17:00 |19:00 - 20:00
DI, DO EN VR: 09:00 - 18:00

Spoedlijn

24/7 bereikbaar
036-523 64 46

Team


Mariska Roebert, dierenarts (eigenaresse)

Van kinds af aan heb ik gezegd “ik ben al dierenarts, ik moet het alleen nog worden”. Een vaststaand gegeven waar ik nooit aan heb getwijfeld. Inmiddels ben ik 20 jaar dierenarts, het worden blijft echter altijd bestaan. Een dierenarts staat nooit stil, hij blijft zijn leven lang leren.

Na mijn afstuderen heb ik een aantal jaren op verschillende praktijken in loondienst gewerkt. In juni 2007 ben ik mijn eigen praktijk gestart aan het Zwolse Diep. Een stap waar ik tot op de dag van vandaag geen spijt van heb. Het naar eigen wensen inrichten van de praktijk en het plannen van de afspraken, met rust en ruimte voor dier en eigenaar, zorgt ervoor dat ik de diergeneeskunde kan uitvoeren zoals ik dat graag wil.

Het hele team draagt deze manier van werken uit, zodat uw huisdier de volle aandacht en de beste zorg krijgt die het verdient!

De diergeneeskunde is een breed vakgebied, meerdere diersoorten, veel disciplines en daardoor altijd uitdagend. Het onderzoeken van het dier, het puzzelen met de uitkomsten hiervan en het inzetten van de juiste therapie zorgt er voor dat het vak nooit verveelt. Het meest belangrijk is het herstel van uw dier en het contact met u. Dit maakt het beroep zo mooi, zodat ik nog steeds met volle overtuiging zeg: "ik ben dierenarts en ik blijf het worden!”

Onze eigen beestenboel bestaat uit een Oud-Duitse herder Borre, een schildpad-met-witte poes Madelief en twee rood-witte poezen Lola en Suus. Een leuk koppel bij elkaar. Veel klanten kennen Madelief want zij staat altijd bij de praktijk te wachten of ze nog een aai van iemand kan krijgen!


Annelies, dierenarts

Net als iedereen die met dieren werkt was ik als kind ook al gek op dieren. Ik ben opgegroeid met honden. Ze kwamen altijd uit het asiel zodat ze een nieuwe kans op een goed leven kregen. Later heb ik zelf drie honden gehad, twee Labrador kruisingen en één Golden Retriever. Ze hadden allemaal om verschillende redenen een nieuw huis nodig, iets wat ik ze graag wilde geven.

Mijn wens om dierenarts te worden ontstond toen ik op 7-jarige leeftijd een konijn kreeg. Ruim 20 jaar geleden is deze droom uitgekomen en sindsdien voer ik mijn beroep met veel plezier uit. Chirurgie is mijn passie. Het is altijd weer een uitdaging omdat geen operatie hetzelfde is Bij moeilijke operaties geeft het extra voldoening als het resultaat weer goed is.

Ook in privétijd vang ik dieren op als ze zorg nodig hebben. Meestal zijn dit vogeltjes of egeltjes. Het warm houden en voeden ervan kost veel tijd. Ik heb wel eens een nestje musjes mee op vakantie genomen om dit voor elkaar te krijgen!

Ik werk nu met veel plezier op deze praktijk. Naast de geneeskunde is aandacht voor het dier en de eigenaar hier heel belangrijk en dit past helemaal bij mijn idee van de juiste diergeneeskunde verrichten.


Melissa Werner, paraveterinair

Vroeger vond ik dieren altijd al heel leuk. We gingen vaak naar de kinderboerderij waar ik me uren kon vermaken. De geiten en de varkens vond ik het leukst. Thuis hadden we nooit dieren wat ik altijd jammer heb gevonden. Ik ben blijven zeuren en kreeg op mijn 13de uiteindelijk 2 konijnen waar ik dolgelukkig mee was. Een jaar later kreeg ik een hond waar ik nu nog steeds elke dag van geniet. Inmiddels woon ik samen met mijn vriend en mijn hond Diesel in Zeewolde.

In 2014 heb ik mijn diploma paraveterinair behaald. Na mijn afstuderen heb ik een baan gevonden bij deze praktijk. Ik had hier tijdens mijn studie al stage gelopen en had het zo naar mijn zin gehad dat ik blij ben dat ik hier mijn steentje kan bijdragen.

Elke dag is weer anders, dit maakt het werk zo leuk en interessant. Ik vind het fijn als we dieren kunnen helpen en ga dan ook altijd weer met veel voldoening naar huis.


Marjetta van Veen, assistente

Als klein meisje wist ik al dat ik later met dieren wilde werken. Thuis hadden we kippen, geiten, schapen, koeien, paarden en honden. Ik hielp mijn vader graag mee met het verzorgen van deze veestapel.

Na mijn opleiding tot hondentrimster bij het Huisdier Kennis Instuut ben ik mijn eigen hondentrimsalon gestart. Ik werk inmiddels al weer 15 jaar als gediplomeerd hondentrimster en doe het werk met veel passie en plezier.

Mijn interesse gaat daarnaast uit naar de gezondheid van dieren. Sinds november 2018 werk ik dan ook als assistente op de praktijk. Het is prachtig werk. Ik ben blij dat ik met het fijne team zorg mag dragen voor alle dieren die komen. Samen zorgen we ervoor dat ze zich op hun gemak voelen en dat ze snel weer beter worden!Jade Otto, stagiaire

Ik ben opgegroeid met honden en mijn liefde voor dieren zit er dan ook van jongs af aan in. Zo was ik altijd in de weer met lieveheersbeestjes, padden en kikkertjes. Ik was dan ook dolblij toen ik mijn eerste hamstertje kreeg. Enkele jaren later heb ik nog met veel liefde voor 3 ratjes gezorgd. Tegenwoordig woon ik met mijn poedeltje "Muis" in Lelystad.

Mijn droom was om dierenarts te worden maar nadat ik voor de studie werd uitgeloot besloot ik een andere weg in te slaan. Ik ben de opleiding tot paraveterinair gaan doen en ben daarnaast gaan werken op een hondenschool. Ook volg ik de opleiding tot gedragsdeskundige bij honden. Het werken met mens en dier is mijn passie en daarom haal ik uit beide beroepen veel voldoening.

Ik loop alweer enkele maanden stage op de praktijk en heb het erg naar mijn zin. Elk dier dat op de praktijk komt is weer anders en dat maakt dit werk zo uitdagend. Het is erg fijn om te werken in een hecht team waar iedereen zijn uiterste best doet om de dieren weer gezond naar huis te laten gaan.