Nieuwe Dierenarts!

Tessa Rivière

Graag stel ik u voor aan onze nieuwe collega, dierenarts Tessa Rivière. Tessa is in januari 2015 cum laude afgesudeerd aan de faculteit diergeneeskunde in Gent, België. Ze is geboren in Friesland, heeft in Gent gestudeerd en gewoond en heeft een jaar gewerkt in de regio Amsterdam. Ze is een vriendelijke, open, kundige en professionele dierenarts.
Zeewolde-zwolse-diep-dierenarts-blog-nieuwe-dierenarts-tessa-rivière

Door haar recente afstudeerdatum heeft zij de diergeneeskundige kennis up to date, door het jaar werken op een drukke praktijk bezit zij over voldoende ervaring om zelfstandig consulten en eenvoudige operaties te doen. In alle gevallen sta ik haar bij om te overleggen, te adviseren en te assisteren bij ingewikkelde patiënten of operaties.

Tessa werkt hier op de vrijdag van 9.00-13.00uur en van 14.00-18.00uur. Naast het werken op onze praktijk werkt zij drie dagen bij Dierenartsen AnmialCare in Harderwijk/Ermelo. Met deze praktijk (en de twee andere praktijken in Zeewolde) draaien we al enige tijd spoeddiensten, zodat ik weet dat zij daar ook de juiste kennis en ervaring opdoet. De spoeddiensten doe ik voorlopig zelf. Ik zal Tessa hier zo veel mogelijk bij betrekken zodat zij ook hierin snel ervaring opdoet. Tessa woont inmiddels in Harderwijk en is enthousiast over het werk, de cliënten en de omgeving! We kijken uit naar een prettige en langdurige samenwerking met haar!