Melissa, nieuwe baan

dierenarts-zeewolde-zwolse-diep-knaagdieren-konijn-konijnen-2

Melissa gaat een nieuwe uitdaging aan met een baan in de administratieve sector. Tijdens haar opleiding tot paraveterinair is ze hier als stagiaire begonnen. Na het behalen van haar diploma is ze hier komen werken en is ze alweer zes jaar een vast gezicht in de praktijk.

Ze heeft zich altijd met liefde voor de dieren ingezet en de klanten vriendelijke en deskundig geholpen. Daarnaast heeft ze veel bijgedragen aan alle taken die er op een praktijk ook achter de schermen gebeuren. Bestellingen, herinneringskaarten voor de vaccinaties, ordenen van de facturen, alles werd altijd netjes en op tijd in orde gemaakt.

Ze merkte dat ze deze organisatorische taken steeds leuker ging vinden en dat dit de richting was die ze graag in wilde slaan. Ze heeft een leuke baan gevonden waar ze deze kwaliteiten goed in kwijt kan. De nieuwe werkgever zal blij met haar zijn!

Wij gaan haar hier natuurlijk heel erg missen. Niet alleen op het werkgebied maar zeker ook wat betreft de gezelligheid. We hebben super samengewerkt, heel wat afgelachen en in al die jaren een hechte band opgebouwd.

December zal haar laatste maand zijn op de praktijk, vanaf januari maakt ze de overstap naar haar nieuwe baan. We wensen haar heel veel geluk en succes op haar nieuwe werkplek.

Lieve Melis, we gaan je missen maar je weet dat je altijd welkom bent voor een bakkie en een kletspraatje! Dikke knuffel van het hele team!