Meer dan echt verstand van dieren

‘Hartelijk welkom bij dierenartspraktijk Zeewolde Zwolse Diep’, zo wordt u begroet bij binnenkomst in onze praktijk. ‘Aandacht voor uw dier’ is de tweede pijler waarop de praktijk is gebaseerd. Door het medische deel van het vak te combineren met deze twee uitgangspunten geven wij u de dienstverlening die u en uw huisdier verdienen. Dat is waar wij als dierenartspraktijk voor staan.
Zeewolde-zwolse-diep-dierenarts-blog-meer-dan-echt-verstand-van-dieren

Het is al weer een tijd geleden dat ik regelmatig columns schreef. Om niet in herhaling te vallen ben ik destijds even gestopt. Een van de redenen waarom ik besluit het weer op te pakken is dat er in de tussentijd veel is veranderd.

Het is langzaamaan begonnen en het is op dit moment aan de orde van de dag: het verstrekken van diergeneeskundige informatie buiten de dierenarts om en het aanbieden van onvolledige diergeneeskundige zorg tegen gereduceerd tarief. Dit komt de professionele diergeneeskunde niet ten goede.

Daarom bespreek ik weer maandelijks een onderwerp waar u en uw huisdier echt iets aan hebben. Ditzelfde onderwerp staat die maand centraal in de praktijk en zal op de website verder worden uitgewerkt. Houd daarom de site in de gaten, iedere maand krijgt u korting op producten die verband houden met het thema van die maand!