Openingstijden

MA en WO: 09:00 - 17:00 |19:00 - 20:00
DI, DO EN VR: 09:00 - 18:00

Spoedlijn

24/7 bereikbaar
036-523 64 46

Missie

Aandacht voor uw dier!

De gezondheid en het welzijn van uw huisdier staat natuurlijk centraal binnen de praktijk. Om hier optimaal aan te kunnen voldoen, besteden we ruim tijd en aandacht aan het gesprek met u en het onderzoek van het dier. Wij zijn van mening dat dit in alle rust moet gebeuren om het voor het dier zo aangenaam mogelijk te maken en het onderzoek goed te kunnen interpreteren.

Om deze reden hebben wij consulten van een kwartier

De reguliere diergeneeskunde is de basis van waaruit wij werken. We zijn op deze manier opgeleid en hebben zo vele jaren ervaring opgebouwd. Een heel groot deel van de patiënten herstelt hierdoor volledig. Naast de reguliere diergeneeskunde staan wij open voor verschillende vormen van complementaire diergeneeskunde. Vooral bij patiënten met chronische klachten kan dit een toegevoegde waarde hebben. In sommige gevallen kunnen wij u daarin zelf adviseren, in andere gevallen verwijzen wij u naar derden die daarin zijn gespecialiseerd. Dit zullen altijd regulier opgeleide dierenartsen zijn met een aanvullende opleiding op een specifiek gebied van natuurgeneeskunde. Uw dier is dan ook bij hun in vertrouwde handen.

In alle gevallen staan we klaar met de beste zorg voor uw huisdier en optimale dienstverlening aan u. Wij vinden het belangrijk om in heldere taal uit te leggen wat er met uw dier aan de hand is en welke wegen bewandeld kunnen worden. U kent het dier, wij hebben de medische kennis en ervaring, en juist die combinatie maakt dat we de beste oplossing voor uw dier kunnen kiezen. Dat is uiteindelijk waar het om gaat en waar wij als praktijk voor staan.