Openingstijden

MA / DO: 09:00 - 17:00 |19:30 - 20:30 
VR: 09:00 - 18:00

Spoedlijn

24/7 bereikbaar
036-523 64 46

Team

Mariska Roebert, dierenarts (eigenaar)

Ik heb van kinds af aan gezegd “ik ben al dierenarts, ik moet het alleen nog worden”. Een vaststaand gegeven waar ik nooit aan heb getwijfeld. Inmiddels ben ik officieel ruim 15 jaar dierenarts, het worden blijft echter altijd bestaan. Een dierenarts staat nooit stil, hij blijft zijn leven lang leren.

Na mijn afstuderen heb ik een aantal jaren op verschillende praktijken in loondienst gewerkt. In juni 2007 ben ik mijn eigen praktijk gestart aan het Zwolse Diep. Een stap waar ik tot op de dag van vandaag geen spijt van heb. Het naar eigen wensen inrichten van de praktijk en het plannen van de afspraken, met rust en ruimte voor dier en eigenaar, zorgt er voor dat ik de diergeneeskunde kan uitvoeren zoals ik dat graag wil. Het hele team draagt deze manier van werken uit, zodat uw huisdier de volle aandacht en de beste zorg krijgt die het verdient!

De diergeneeskunde is een breed vakgebied, meerdere diersoorten, veel disciplines en daardoor altijd uitdagend. Het onderzoeken van het dier, het puzzelen met de uitkomsten hiervan en het inzetten van de juiste therapie zorgt er voor dat het vak nooit verveelt. Het meest belangrijk is het herstel van uw dier en het contact met u. Dit maakt het beroep zo mooi, zodat ik nog steeds met volle overtuiging zeg: "ik ben dierenarts en ik blijf het worden!”


Tessa Rivière, dierenarts

Mijn naam is Tessa Rivière. Ik ben opgegroeid in Friesland. Als kind speelde ik niet met poppen, maar was de “dierendokter” van mijn knuffels. Toen ik iets ouder was vond ik een eendje, dat ik met de paplepel heb grootgebracht. Het heeft nog jaren bij mijn ouders is de tuin heeft geleefd. Het was dus al vroeg duidelijk dat ik dierenarts wilde worden.

Na de middelbare school ben ik gaan studeren in Gent en behaalde ik in januari 2015 mijn diploma. Direct daarna ben ik gaan werken in Purmerend, waar ik de nodige praktijkervaring heb opgedaan. Sinds begin 2016 ben ik in dienst bij dierenartspraktijk Zeewolde Zwolse Diep. Het is een moderne praktijk met veel aandacht voor de dieren en hun eigenaren. Dit maakt het erg fijn om hier te werken.

Mijn interesses liggen vooral bij de chirurgie, de orthopedie en de interne geneeskunde. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik niet geïnteresseerd ben in andere vakgebieden. Het leuke van de diergeneeskunde is juist de diversiteit! Ik ben altijd gemotiveerd om de juiste behandeling voor uw dier te vinden en ik hoop u snel tegen te komen op de praktijk.


Melissa Werner, paraveterinair

Vroeger vond ik dieren altijd al heel leuk. We gingen vaak naar de kinderboerderij waar ik me uren kon vermaken. De geiten en de varkens vond ik het leukst. Thuis hadden we nooit dieren wat ik altijd jammer heb gevonden. Ik ben blijven zeuren en kreeg op mijn 13de uiteindelijk 2 konijnen waar ik dolgelukkig mee was. Een jaar later kreeg ik een hond waar ik nu nog steeds elke dag van geniet. Inmiddels woon ik samen met mijn vriend en mijn hond Diesel in Zeewolde.

In 2014 heb ik mijn diploma paraveterinair behaald. Na mijn afstuderen heb ik een baan gevonden bij Dierenartspraktijk Zeewolde Zwolse Diep. Ik heb hier tijdens mijn studie stage gelopen en heb het zo naar mijn zin gehad dat ik blij ben dat ik hier mijn steentje kan bijdragen. Elke dag is weer anders, dit maakt het werk zo leuk en interessant. Ik vind het fijn als we dieren kunnen helpen en ga dan ook altijd weer met veel voldoening naar huis.