Openingstijden

MA / DO: 09:00 - 17:00 |19:30 - 20:30 
VR: 09:00 - 18:00

Spoedlijn

24/7 bereikbaar
036-523 64 46

Team


Mariska Roebert, dierenarts (eigenaar)

Van kinds af aan heb ik gezegd “ik ben al dierenarts, ik moet het alleen nog worden”. Een vaststaand gegeven waar ik nooit aan heb getwijfeld. Inmiddels ben ik 20 jaar dierenarts, het worden blijft echter altijd bestaan. Een dierenarts staat nooit stil, hij blijft zijn leven lang leren.

Na mijn afstuderen heb ik een aantal jaren op verschillende praktijken in loondienst gewerkt. In juni 2007 ben ik mijn eigen praktijk gestart aan het Zwolse Diep. Een stap waar ik tot op de dag van vandaag geen spijt van heb. Het naar eigen wensen inrichten van de praktijk en het plannen van de afspraken, met rust en ruimte voor dier en eigenaar, zorgt er voor dat ik de diergeneeskunde kan uitvoeren zoals ik dat graag wil.

Het hele team draagt deze manier van werken uit, zodat uw huisdier de volle aandacht en de beste zorg krijgt die het verdient!

De diergeneeskunde is een breed vakgebied, meerdere diersoorten, veel disciplines en daardoor altijd uitdagend. Het onderzoeken van het dier, het puzzelen met de uitkomsten hiervan en het inzetten van de juiste therapie zorgt er voor dat het vak nooit verveelt. Het meest belangrijk is het herstel van uw dier en het contact met u. Dit maakt het beroep zo mooi, zodat ik nog steeds met volle overtuiging zeg: "ik ben dierenarts en ik blijf het worden!”


Annelies, dierenarts (tekst en foto volgt)


Melissa Werner, paraveterinair

Vroeger vond ik dieren altijd al heel leuk. We gingen vaak naar de kinderboerderij waar ik me uren kon vermaken. De geiten en de varkens vond ik het leukst. Thuis hadden we nooit dieren wat ik altijd jammer heb gevonden. Ik ben blijven zeuren en kreeg op mijn 13de uiteindelijk 2 konijnen waar ik dolgelukkig mee was. Een jaar later kreeg ik een hond waar ik nu nog steeds elke dag van geniet. Inmiddels woon ik samen met mijn vriend en mijn hond Diesel in Zeewolde.

In 2014 heb ik mijn diploma paraveterinair behaald. Na mijn afstuderen heb ik een baan gevonden bij deze praktijk. Ik had hier tijdens mijn studie al stage gelopen en had het zo naar mijn zin gehad dat ik blij ben dat ik hier mijn steentje kan bijdragen.

Elke dag is weer anders, dit maakt het werk zo leuk en interessant. Ik vind het fijn als we dieren kunnen helpen en ga dan ook altijd weer met veel voldoening naar huis.


Marjetta van Veen, assistente

Als klein meisje wist ik al dat ik later met dieren wilde werken. Thuis hadden we kippen, geiten, schapen, koeien, paarden en honden. Ik hielp mijn vader graag mee met het verzorgen van deze veestapel.

Na mijn opleiding tot hondentrimster bij het Huisdier Kennis Instuut ben ik mijn eigen hondentrimsalon gestart. Ik werk inmiddels al weer 15 jaar als gediplomeerd hondentrimster en doe het werk met veel passie en plezier.

Mijn interesse gaat daarnaast uit naar de gezondheid van dieren. Sinds november 2018 werk ik dan ook als assistente op de praktijk. Het is prachtig werk. Ik ben blij dat ik met het fijne team zorg mag dragen voor alle dieren die komen. Samen zorgen we ervoor dat ze zich op hun gemak voelen en dat ze snel weer beter worden!Jade Otto, stagiaire (tekst en foto volgt)